Zar catering čevapčiči

Catering

MESOJEDI LJUBITELJI PIKNIKOV...Ste pripravljeni na novo žar sezono?

Mesnine Čadež vas razvajajo z izbrano kakovostjo prefinjenih okusov!

Pred vrati je sezona piknikov ter praznovanj na prostem. Veliko priložnosti za druženje, predvsem pa obilo užitkov in zabave - če ste na piknik povabljeni ter obilo dela in skrbi - če piknik organizirate vi Vsem nam je dobro poznan občutek, ko se z bližnjimi ob posebnih priložnostih, kot so kolektivna zabava, rojstni dan, krst, birma, poroka,… zberemo na pikniku, vendar namesto, da bi se sprostili in uživali v njihovi družbi, imamo skrbi z nabavo, pripravo, strežbo… na koncu je pa potrebno še vse pospraviti… Kaj pa, če bi se tega lotili drugače? Kaj če bi nam prepustili skrbi in delo? Pripeljemo žar, mesnine, zelenjavo, solate, kruh, priloge in seveda tudi pijačo ter kozarce, pribor, mize in klopi. Naše izkušeno osebje vam hrano speče, jo postreže, na koncu pa še vse pospravi in odpelje. …in vi bi lahko delali tisto, čemur je piknik pravzaprav namenjen – se družili, uživali in se stoodstotno zabavali.


Pri izvedbi tovrstnih dogodkov lahko računate na našo pomoč. Z izkušnjami in strokovnim osebjem poskrbimo za VSE vaše želje.

Se sprašujete kaj je to VSE?

To zajema: celotno jedačo in pijačo, kozarce, jedilni servis in pribor, stole, mize, velike pekovske ponve, ohlajeno vozilo, kuharsko in strežno osebje, ...


Sporočite nam samo, kje, kdaj in koliko oseb želite povabiti ter seveda vaše želje glede obrokov. Smo povsem prilagodljivi. Se ne sliši vabljivo?


Pokličite nas in nam zaupajte svoje želje na tel: 041/ 628-297 ali po elektronski pošti: catering@mesarstvo-cadez.si ali narocila@mesarstvo-cadez.si