Kuharski nasveti


Vam hrenovke pri kuhanju počijo!?

Naše hrenovke so narejene v naravnem ovčjem ovoju zato pri nepravilni pripravi ovoj lahko poči. Hrenovka je že dokončno pripravljen mesni izdelek, zato je ni potrebno kuhati, pač pa samo pogreti, lahko pa jeste tudi hladne - nepogrete, npr. v solati.
Naš nasvet:
V posodi zavremo vodo in odstavimo z ognja. V vrelo vodo položimo hrenovke in jih v pokriti posodi grejemo 10 minut.Se tudi vam dogaja, da imete enkrat zelo okusno juho in meso, drugič pa spet ne ?!

Naš nasvet:
Če želite imeti predvsem okusno juho, dajte meso za juho v mrzlo vodo, če pa vam je ljubše, da predvsem meso ohrani svoj okus, pa dajte meso v vrelo vodo. V kolikor pa radi uživate v obojem, v dobri domači juhi in okusnem mesu, potem vam svetujemo vmesno različico; meso začnite kuhati v topli vodi.Kokošje meso

Saj poznate tisti rek: "Stara koka, dobra supa." Zato vam priporočamo, da kokošje meso uporabljate predvsem za juho, za peko pa se raje poslužujte piščančjega mesa, da ne boste krivili mesarja, da vam je dal slabo - trdo meso.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.