O mesarstvu


Na Visokem pri Kranju se že več kot petindvajset let razvija zgodba o mesu, mesnih izdelkih in slastno pripravljenih jedeh. Mesarstvo Čadež ima tukaj svoje korenine.

Oče vsega tega prizadevanja je Anton Čadež, ki je leta 1987 začel razvijati sodobno mesarsko obrt. S ženo Marijo sta zasnovala najprej manjšo obrtno mesarsko delavnico, ki se je razvila v sodobno družinsko podjetje s 50 zaposlenimi, kjer družinsko tradicijo nadaljujeta sin Tomaž in hči Tonja.

Tu je postala kakovost osrednji motiv druženja z mesom in mesnimi izdelki. Iz te delavnice se je postopoma razvilo sodobno središče mesno predelovalnega prizadevanja, ki je postopoma razširilo svoje veje na šest lastnih mesnic in na preko 1000 velikih odjemalcev širom Slovenije, katere oskrbujemo z mesom vzrejenim na gorenjskih kmetijah in z mesninami iz lastne proizvodnje. Naša vse bolj aktivna dejavnost pa je tudi catering.

Kakovost >
       
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.